houstrup logo

D 24.03.2019

Kære grundejer

Tillægsinfo i forbindelse med grave arbejdet på Anders Lyhnes vej & Ndr. Skov vej

Har man et eksisterende autoriseret overfladedræn på egen matrikel eller gået med tanken om at få et lavet, er det nu mulig at få det tilkoblet til grundvandssænkningsanlægget i forbindelse med opgravningen på Anders Lyhnes vej og Ndr. Skovvej som illustreret på understående billede.

Hvordan:
Man kontakter snarest Nørre Nebel entreprenørforretning på 75288143 og indhenter et tilbud.

Betaling:
Arbejdet udføres for egen regning, men er sandsynligvis billigere i forbindelse med gravearbejdet.

Hvornår:
I perioden efter påske fra tirsdag d 23.04 til d 07.06.2019

Grundvandsænkningsanlaeg

For alle:
Det oplyses at muligheden er tilgængelig for alle i foreningen og at dokumentation kræves for eksisterende private dræn før de kan tilsluttes og at de vil blive kortlagt.

Venlig hilsen, Houstrup grundejerforening

Grundejerforeningen ”Sommerhusbyen Houstrup’s bestyrelse:Formand: Birgitte Christensen
Kasserer: Lars Bæk
Sekretær: Judith Yde